Partners 2022

Partners 2022

Ontdek hier alle partners van 2022

TWEG

Bruggen bouwen tussen mensen en organisaties die samen veerkrachtig willen groeien.


WECOACH

WeCoach ondersteunt bedrijven in hun corporate wellbeing beleid : Een Health Screening op de werkvloer, een Online Habit Coaching programma, een gesofisticeerde fitheidstest? Het kan allemaal.

GROUP SECUREX

Wat Securex uniek maakt, is onze multidisciplinaire aanpak (artsen, ergonomen, ingenieurs, psychologen...) zowel op strategisch als op operationeel niveau. We bieden een breed aanbod aan diensten aan, die niet alleen de fysieke en mentale gezondheid van je medewerkers ter harte nemen, maar ook hun veerkracht en vermogen om in te spelen op een veranderende economische en sociale context. 

PRANA TRAINING

Prana Mental Excellence is reeds meer dan 25 jaar expert op vlak van mentaal, sociaal en emotioneel welzijn. Via diverse online en offline trainingen, workshops, inspiratie sessies en persoonlijke coaching leren we uw medewerkers om beter om te gaan met de uitdagingen van het leven

B-TONIC

B-Tonic helpt jouw onderneming een duurzaam welzijnsbeleid uit te bouwen, preventief en oplossingsgericht. We doen dat door middel van advies en opleidingen die voortvloeien uit de resultaten van wetenschappelijk onderbouwde tests en scans.


CYCLIS BIKE LEASE

Cyclis Bike Lease werd opgericht in 2014 en was meteen de pionier in fietsleasing. Meer dan 24.000 werknemers rijden ondertussen rond met een leasefiets van Cyclis. De medewerker kiest zijn favoriete fiets inclusief accessoires bij één van de 1200 aangesloten fietswinkels. De leaseformule bevat diensten zoals een omniumverzekering, onderhoud en pechbijstand. Daarnaast ontzorgt Cyclis het bedrijf op zoveel mogelijk manieren zijn ze 24/7 bereikbaar voor de fietsers.



Balencio

Peil naar de ervaringen en de belevingen van uw medewerkers en draag bij aan het succes van uw onderneming dankzij Balencio digitaal human capital management platform.

TOPe fit

Tope Fit zet organisaties stap voor stap op weg naar een duurzaam vitaliteitsbeleid. #SamenFit #GezondheidTroef!

B2BIKE

B2Bike fietsen in Business class

AG HEALTH PARTNER

AG Health Partner ondersteunt organisaties in het opstellen van een doordachte welzijnsvisie en het uitrollen van concrete actieplannen. Op die manier worden zij door hun werknemers gepercipieerd als ‘caring employer’. Zowel de menselijke kant als de digitale en analytische kant krijgen daarbij evenveel aandacht, dankzij het ‘Wellbeing as a Service’ model gehanteerd door AG Health Partner.

PULSO PREVENTIELAB

Pulso Preventielab is de perfecte partner voor bedrijven die op zoek zijn naar een partner om de gezondheid, vitaliteit, motivatie en teamgeest van hun medewerkers te ondersteunen. Op een laagdrempelige manier geven we iedereen de kans in een traject te stappen, ongeacht hun sportieve achtergrond.